Vaikuttava viestintä

Vaikuttava ja vakuuttava viestintä on intohimoni. Olen valmistunut poliittisen viestinnän maisteriohjelmasta ja tehnyt graduni retoriikan keinoista. Työssäni olen tehnyt tuloksekasta markkinointia ja kehittänyt yrityksen viestintää yhä vaikuttavammaksi – sekä ulkoisesti että sisäisesti.

Seuraan viestinnän kenttää aktiivisesti lukemalla alan artikkeleita, seuraamalla somekeskusteluita ja sekä ammatillisen yhdistyksen Viesti ry:n että oppiaineeni puheviestinnän yhdistyksen Prologoksen kautta.

 

Poliittinen vaikuttaminen

Olen ollut kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta jo pitkään. Ahkerana abiturienttina olin kuntavaaliehdokkaana kaksitoista vuotta sitten asuessani Porvoossa, ja tauon jälkeen palasin paikallispolitiikan pariin kevään 2017 kuntavaaleissa kotikaupungissani Tampereella.

Kuntavaalikampanjassa sloganini oli ”Rauhaa ruuhkavuosiin”. Haluan olla mukana tekemässä työn ja perheen yhdistämisestä entistä helpompaa.

Sain vaaleissa 258 ääntä ja minut valittiin vihreäksi varajäseneksi valtuustoon. Olen siis mukana Tampereen vihreiden valtuustoryhmässä. Lisäksi olen varajäsenenä kaupungin sivistys- ja kulttuurilautakunnassa, jossa käsitellään varhaiskasvatukseen, koulutukseen, kulttuuripalveluihin ja liikuntapaikkoihin liittyviä kysymyksiä.