238 kertaa kiitos.

Kiitos myös kaikille teille tukijoille, tsemppaajille ja tykkääjille. Kampanjassa auttaneille ihanille, kivoja viestejä lähettäneille, sykähdyttäviä sanoja kevään aikana lausuneille, euroja kampanjaan lahjoittaneille ja esitteitä iltalenkeillä jakaneille. Kiitos puolisolle kodin kannattelusta, lapsille hulvattomasta vaalihommahuumorista, appivanhemmille lastenhoitoavusta, työkavereille ja esihenkilölle työtehon laskun ymmärtämisestä. Kiitos äiti ja isä, jotka olette opettaneet seuraamaan yhteiskunnallista keskustelua ja kannustaneet kohti omia tavoitteita. Kiitos ystävät, tuttavat, kylänihmiset. Kiitos vihreälle joukkueelle aivan ylivoimaisesta yhteishengestä, vaalipäällikkö Tuulille ja kaikille kanssaehdokkaille kovan luokan kampanjasta.

Kiitos jokaisesta eteenpäin työntäneestä teosta ja ylöspäin kannustaneesta sanasta.

Kiitos teille äänestäjät isosta luottamuksenosoituksesta.

Tavoitteenani oli varavaltuutetun paikka ja siihen tämä äänimäärä ei riittänyt. Olen tosi pettynyt. Myös vihreiden menettämät kolme valtuustopaikkaa ja perussuomalaisten nousu surettavat. Iloitsen kuitenkin uudesta, nuorten naisten valloittamasta valtuustoryhmästä.

Tänään Tampereen vanha valtuusto kokoontuu ja istun omalla varapaikallani viimeistä kertaa. Se harmittaa. Kokouksen jälkeen koitan katsoa kuitenkin peilistä kauemmas ja kohti uusia haasteita.