Huomenna sunnuntaina on kuntavaalien varsinainen vaalipäivä eli viimeinen mahdollisuus äänestää. Muistathan käyttää ääntäsi!

Tässä vielä kolme syytä äänestää numeroa 123:

  1. Äänestämällä ruuhkavuosia ja perhearkea ymmärtävää ihmistä saat valtuustoon päättäjän, jolle varhaiskasvatus, koulutus, lähipalvelut, vanhempien jaksaminen ja helppo harrastaminen ovat tärkeitä.
  2. Valitsemalla vihreät varmistat, että ilmastonmuutoksen torjunta, lähiluonnon merkitys, kestävät liikenneratkaisut, kulttuuritarjonta, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus näkyvät kaupunkimme kehityksessä.
  3. Olen fiksu ja kiva, yhteistyökykyinen ja nopea oppimaan.

Lisäksi tarjolla on kolme tapaa tukea matkaani valtuustoon:

  1. Vinkkaa minusta ehdokasta miettivälle naapurille, kaverille tai someseuraajalle Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä. Jaa vaikkapa tämä instapostaus stooreissa! Somesuositteluja voi hyvin tehdä mistä päin Suomea tahansa.
  2. Lahjoita kampanjaani. Laskut viime hetken mainonnasta ratikassa, somessa ja vaalipäivän lehdessä ovat vasta matkalla. Voit siis auttaa rahallisesti kampanjan onnistumisessa myös näin viime metreillä. Lahjoituksen teet kätevästi verkossa täällä, vitonenkin vie jo pitkälle.
  3. Äänestä. Tarkista äänestyspaikkasi ja kurkkaa myös vinkit lasten kanssa äänestämiseen.

Kiitos jo nyt jokaiselle tsemppaajalle, tukijalle, tykkääjälle, kannustajalle, kommentoijalle ja lahjoittajalle. Tänään jännitetään jalkapalloa ja huomenna vaalitulosta. Toivotaan molemmissa Suomen voittoa.

 

Etsitkö vielä lisää tietoa minusta, taustastani ja teemoistani? Lue lisää täältä!