Kysymys, kannanotto, kommentti tai keskustelunavaus? Arvostan jokaista kuulemaani ääntä. Lähetä viesti allaolevalla lomakkeella tai kirjoita sähköposti osoitteeseen sanna.saarikangas@gmail.com

Mikä sannasaarikangas.fi?

Nämä verkkosivut pystytin alunperin työnhakuni tueksi, sittemmin ne ovat olleet käytössä kuntavaaliehdokkuuden aikana viime keväänä. Molemmissa tehtävissä verkko on osoittanut voimansa: viestintäosaamisella ja WordPress-taidoilla sain työpaikan ohjelmistotalosta ja digikampanjan myötä toimin nyt vihreänä varavaltuutettuna Tampereella. Alkaneen syksyn myötä sivustoni on saanut jälleen uutta puhtia, ja tuon sinne myös vanhoja blogikirjoituksiani Lily-portaalista.

Mitä seuraavaksi kotisivuni saavatkaan aikaan? Sen voit päättää sinä!

Olen avoin uusille mahdollisuuksille viestinnän ja vaikuttamisen kentällä sekä vanhemmuuteen ja vihreyteen liittyvien teemojen tiimoilta.

Verkkosivut olen toteuttanut aivan itse WordPress-julkaisujärjestelmällä, viisaampien neuvoja kuunnellen ja koodaavien kollegoiden hihoja nykien. Viime vuosina olen myös kouluttanut uusia osaajia verkkovaikuttamiseen, työnhaun uusiin muotoihin ja asiantuntijan henkilöbrändin hiomiseen. Lisäksi olen kirjoittanut vieraskynätekstejä eri blogeihin. Mikäli sivustoni inspiroi juuri sinua, älä epäröi ottaa yhteyttä! Ethän kuitenkaan käytä tekstejä, kuvia tai töitäni ilman lupaa.

SANNA MYÖS SOMESSA!

Seuraa Twitterissä

Kurkkaa kulissien taakse Instagramissa

Tutustu työhistoriaani LinkedInissä

Ota yhteyttä: